Welkom in Sania's...

sania 6Logeren bij een gastvrije Balinese familie.
Een van de guesthouses, waar ik wel eens verblijf is gelegen midden in het centrum van Ubud (Midden Bali), zeer rustig gelegen in een mooie tropische tuin. Alle gastenverblijven hebben een balinese architectuur. Er is ook een klein zwembad. Het is er schoon en verzorgd. De gehele dag staat er gratis thee voor je klaar. Ook het keuze-ontbijt met veel vers fruit is bij de prijs inbegrepen. Op verzoek wordt een Balinese warme maaltijd voor je klaargemaakt. De staf is erg vriendelijk en houdt van een praatje.

Alle bungalows bieden veel privacy,sania_04b.jpg hebben een entree in                                                                          balinese architectuur en veel houtsnijwerk, de veranda geeft  een mooi uitzicht op de dicht begroeide tropische tuin met veel varieteit aan bloemen en insecten. De inrichting zelf is sober,   de kamer beschikt over een fan, goede bedden, opbergkasten, alles in balinese stijl. Alle bungalows beschikken over heet water en een bad.

De tuin ziet er zeer verzorgd uit en biedt een grote varieteit aan planten. Hij wordt met veel liefde onderhouden. De vele paadjes en trappetjes maken de tuin verrassend en vanuit elke hoek is het een genot om te kijken.

Zwembadsania_04a.jpg
Sania’s house beschikt over een klein zwembad, dat verhoogd  is aangelegd, omgeven door tropische begroeiing. Hierdoor krijgt het bad een besloten vorm met veel privacy.

Wasdienst
Omdat de familie zelf onze was verzorgd, neemt het ongeveer 2 dagen.Voor deze service moet echter wel betaald worden. De prijs is lager dan elders in Ubud.

Maaltijdservice
Wil je hiervan gebruik maken, dan daags van te voren opgeven.  Ibu kookt dan een Indonesische maaltijd voor je.sania_05.jpg

Schoonmaak
De bungalows worden dagelijks schoongemaakt en handdoeken worden dagelijks vervangen.

Prijzen en contact
Eenvoudige bungalow (Fan, bad, koud en warm water) vanaf 250.000 Rp (20 euro) per dag. Luxe bungalow (airco, luxe badkamer) vanaf  400.000 Rp (35 euro) per dag.

N.B. Prijspeil van aug. 2014. Hierboven komt dan nogsania_01.jpg   15 % lokale tax. Bovendien is altijd over de prijs nog wat te onderhandelen. 

Sania’s house
Wayan Sania (eigenaar) (spreekt een klein beetje Engels)
7 Jalan Karna
Ubud 80571, Bali
Tel.:               (0361) 975 535       
sania_house@yahoo.com

Dit is Made. Naast zijn dagelijks werk om de gasten het naar    hun zin te maken, regelt hij ondermeer:Made

  • taxi service
  • pick-up service van airport
  • guiding tour
  • culturele tour
  • tickets voor dansvoorstellingen
  • wandelingen door rijstvelden

 

BewarenBewaren